AMRA SILAJDŽIĆ DŽEKO UPUTILA JAKU PORUKU DAMAMA PRED DAN ZALJUBLJENIH

Proslavljena bh. manekenka Amra Silajdžić Džeko obratila se putem Instagrama svim damama pred nadolazeći praznik, Dan zaljubljenih. Amra je svojim pratiocima poslala jasnu poruku koja je najviše namjenjena damama. Ona je poručila pripadnicama ljepšeg pola da je krajnje vrijeme da počnu trenirati i brinuti o svom zdravlju. Ona je u kratkoj video poruci poručila damama da je zdravlje najbitniji faktor u njihovim životima te da redovnim treninzima i pravilnom ishranom mogu pomoći svom tijelu da sve buduće životne prepreke savladaju na veoma jednostavan način.

-Drage moje, dragi moji. Pošto je jako bitno da najviše na svijetu volimo sami sebe, na Dan zaljubljenih 14. februara idemo početi s izazovom. Idemo se brinuti o sebi najbolje što možemo, kroz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, idemo se super osjećati u svojoj koži. Dan za danom, na Youtube kanalu ću postavljati video treninga uz osnovne upute, ali i prijedlog onoga što bi trebalo biti na vašem jelovniku. I ne zaboravite, akcenat je uvijek na ishrani. Koliko god da trenirate, bez adekvatnog odmora i dobro izbalansirane ishrane, nema rezultata.
Idemo izbaciti sve ono što nije dobro za nas, idemo se potruditi i dati sve od sebe 30 dana, idemo se boriti za sebe, boljeg sebe- poručila je Amra svojim pratiocima na Instagramu.