Enes Hodžić u Zvezdama Granda iskritikovan: Sa takvim pjevanjem nećeš proći, zvučalo je kao da je izašao tvoj brat blizanac od 39 god.

Enes Hodžić jedan je od onih bh. kandidata u Zvezdama Granda koji je bio izuzetno pohvaljen skoro svaki put kad se pojavio u ovom takmičenju, a večeras je bilo potpuno suprotno.Po riječima, članova žirija potpuno podbacio, iako se očekivalo suprotno, s obzirom na to da je sad imao i mentoricu Mariju Šerifović.
.
Enesovo objašnjenje bilo je da se “nije opustio”.
“Nema vremena za opustanje. Žao mi je stvarno… Zvučalo je kao da je izašao tvoj brat blizanac od 39 godina”, rekao mu Đorđe David.

Saša Popović je tražio da čuje mišljenje Dragana Stojkovića Bosanca jer ga je on, kako je objasnio, uvijek hvalio.

“Mislim da se on malo uzvijezdio. Nije muzika triler i ono što ti misliš da uživaš. To što ti čuješ možda je tebi prelijepo, ali možda nama nije. Sa takvim pjevanjem ne možeš proći, ja sam ti to prošli put rekao”, bio je direktan Bosanac.

Marija Šerifović se nije previše bunila, a ni borila za dalji prolazak ovog kandidata iz Živinica.
“Neću se raspravljati sa kolegama, ja poštujem vaše mišljenje. Enese, rekla sam ti da smanjiš ukrase i to tvoje što ti smatraš da ti čini ljepotu. Ti takav poluukenjan ne možeš publici da pružiš parče sreće. Ti si strašan pjevač. Mislim da te samo neko uljuljkao, ne u smislu da si se uzvijezdio, ali mislim da je tvoj stil za takmičenje gori. Nemam pojma šta da ti kažem osim da mi je užasno žao”.