IMA NEŠTO MAGIČNO U NJOJ: Jelena Karleuša umalo zaplakala pred svima

Jelena Karleuša nakon porodične tragedije vratila se poslovnim obavezama. Međutim, mnogo joj je teže da prikriva emocije, nosila naočare za sunce ili ne.

Iz tog razloga, kada je čula kako je kandidatkinja “Zvezda Granda” Ivana Bogićević izvela njenu pjesmu “Moj dragi”, umalo nije zaplakala pred svima.

– Bravo mila, bravo – aplaudirala je Karleuša i pozdravljala mladu Ivanu.

Djevojka je na sceni ZG dala svoj maksimum, po izvedbi poručila da radi i na svom fizičkom izgledu koliko i na pjevanju.

– Moram da ti kažem, jako si seksi. Ja sam vrlo slična Saši kritikama, ali ti… ima nešto magično u ribama koje imaju višak kilograma. A to je da su po difoltu vatrene. Da li ste vidjeli neku bucku koja nije vatrena na sceni? Ja kažem, kako pjevaš – takva si i u seksu. Ti mora da si ono… vatra, vatra! Gledaj, toliko je emotivno, toliko si ti lijepa, lijepa djevojka, lijepa žena, divna ti je kosa, te kilograme nosiš sa takvom fotom…. Ti kilogrami nemaju veze! Ti ako imaš u sebi ono nešto ti možeš da imaš svakog frajera – hvalila ju je Jelena, kako za glas – pa tako i za stas.