Karleuša osudila Mayu Berović: Kada Bosanka napiše Ceci da joj je majka, sjetim se zla nad Bošnjacima

I dok se u medijima još nije smirila bura o konfliktu između srbijanske pjevačice Jelene Karleuše i bh. pjevača Bube Corellija, na Twitteru je već objavljena nova osuda srbijanske modne dive. Naime, ona je u svojoj objavi osudila izjavu Maye Berović.

Za Jelenu Karleušu se sa sigurnošću može reći da ne štedi nikoga, te da vrlo otvoreno zna staviti do znanja ljudima šta o njima misli. Srbijanska pjevačica je već sudjelovala u brojnim Twitter i Instagram raspravama u kojima nikada nije izvukla deblji kraj.

Karleuša je putem Twittera rano jutros osudila kolegicu Mayu Berović zbog veličanja srpske pjevačice Svetlane Ražnatović.

“Nemam problem sa Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu, nismo konkurencija. Ali kada Bosanka napiše Ceci da joj je “majka”, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem”, napisala je Karleuša.

Na tvit su reagovali mnogi fanovi, a jedan od njih je istakao da Maya često kopira Jelenine koncerte i modne kombinacije.

“Ma to je totalno nebitno. Svako se bori kako zna. Ali meni se spočitava da imam problem sa svakim ko napravi koncert što je glupost. Naprotiv, ja kolegama pomažem, gostujem na njihovim koncertima, želim im što veći uspjeh”, zaključila je Karleuša u odgovoru.