Legendarni Hrvat Mirko Filipović obrušio se na svoju zemlju: Koje smo mi smeće

Legenda hrvatskog borilačkog sporta reagirao je putem Facebooka nakon događaja koji je šokirao ovu zemlju, u kojem je njemački državljanin Deni Frennkel (Danny Fraenkel, 31) teško povrijedio 53-godišnjeg Ivicu Budimskog tako da ga je izbo nožem.

A “Cro Copa”, kao i cijelu javnost, najviše je iznerviralo to što je Nijemac isti dan pušten iz pritvora.

Samo dva dana prije tog događaja, Nijemac je na posve okrutan način ubio komšijinog psa, tako što mu je makazama za metal prvo odsjekao noge, a onda ga još nastavio mrcvariti i nožem.

– Evo čitam i ne vjerujem, kod Požege neki Nijemac, očito psihički bolestan i lud izbo susjeda dok je ovaj bio na WC-u u vlastitoj kući. Još to ne bi bilo šokantno da taj isti poremećeni monstrum nije prije dva dana drugom susjedu izmasakrirao, ali baš izmasakrirao, psa škarama za rezanje metala i onda nožem. Škarama mu odrezao noge, a onda nožem dokrajčio. I policija ga naravno privede, i umjesto da iste sekunde popije pritvor i nakon isteka istog dobije bar pet godina zatvora, njega puste isti dan??????!!!!! I naravno, bolesnik dva dana poslije toga pokuša ubiti susjeda, i sada se nesretnom čovjeku bore za život. Koje smo mi smeće od pravne države. Itaj koji je donio odluku da se ovog idiota pusti treba dobiti iste sekunde golu nogu u golu gu…. i dobiti kaznenu prijavu, ali od toga ništa naravno neće biti. U jednoj Americi to se sigurno ne bi dogodilo, niti bi takav psihopata ikada više došao u priliku napasti nekoga. Kod nas će brzo van, jer je ‘lud’ i ima ‘psihičke smetnje’. Još ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod psihijatara u Bosni jer ga bilo sram u Njemačkoj, nema straha da će dugo biti u zatvoru. Pljuccccc – napisao je Filipović na Facebooku.

(Avaz)