Lijepu dvadesetogodišnju Bosanku u Zvezdama Granda pojela trema

Lijepu Sanelu Hasić iz Banovića u Zvezdama Granda, tokom izvođenja dvije pjesmo koje je birala sa svojom mentoricom Anom Bekutom, pojela je trema.

Bekuta se trudila da joj dobaci da više energije unese u pjevanje, ali Saneli se, kako je kasnije rekla, grlo potpuno osušilo od treme.

Kada su dvadesetogodišnjakinju iz Banovića članovi žirija pitali zašto ima toliku tremu, Sanela je objasnila da se plašila kako će otpjevati pjesmu koju su prije tri dana promijenile mentorica Ana i ona, što je Bekuta i potvrdila.

Kad je Viki pitala koju je trebala pjevati, Ana je rekla da neće da kaže, a potom je i Saneli rekla da nikome ništa ne govori.

Sanela je dobila četiri glasa, što je ostavilo u takmičenju, ali nije direktno prošla, tako da od njene mentorice Bekute zavisi hoće li je vratiti zlatnim glasom.

Mentorica ove takmičarke zahvalila se kolegama za četiri glasa i pojasnila Saneli da ima sve potrebne elemente, ali da se mora riješiti treme i te kočnice koju ima kad izađe na scenu Granda.

Dragan Stojković Bosanac istakao je da ova lijepa kandidatkinja konstantno isto pjeva, te da joj je glas dao onako, ali da slijedeći put neće biti šanse da glasa za nju, ako se ne popravi.

Stagniranje joj nije oprostila ni evrovizijska pobjednica Marija Šerifović.