Muškarci vole njene obline, a Sanja Kužet sada otkriva šta je korigirala kod plastičnog hirurga

Sanja Kužet otkrila je koji dio tijela je “pojačala” nakon prvog porođaja, a otkrila je da je moguće da će uraditi još estetskih zahvata, dok će račun za to predati – direktoru “Granda”.

– Zaista sam zadovoljna žena, tako da mi se dopada i kako izgledam. Grudi sam radila nakon prvog porođaja i sve je ostalo na meni prirodno. Rekla sam Saši Popoviću – kada se jednog dana budem fucnula, da ću mu donijeti račun da plati sve što moram da popravim na sebi – kroz smijeh je rekla voditeljica Sanja Kužet u emisiji “Press pretres”, gdje je komentirala svoj fizički izgled.

Inače, Sanja Kužet svojim provokativnim izgledom mami uzdahe iz emisije u emisiju ovog popularnog takmičenja, te je vidno da izuzetno ulaže u sebe.

Atraktivna voditeljica i izvan scene ima mnogo obaveza, pa je priznala da ni sama ne zna kako se postiže posebno što se ovih dana s porodicom seli u novi dom.

Trenutno je okružena majstorima i vodim računa da u novom prostoru sve bude potaman.

– Ponekad se zapitam kako sve stignem. Dvoje djece, muž, posao, a evo ovih dana se selimo i sa majstorima sam po cijeli dan da bi sve uradili kako treba. Meni odlazak na posao dođe kao relaksacija – iskreno je ispričala Sanja Kužet.

Voditeljica je prvo dijete dobila prije deset godina, a drugog sina prije godinu iz braka s Nemanjom Živojinovićem.

– Ma on njega obožava, po cijeli dan se igra sa njim, vuče ga, nosi po kući, prosto obožava svog malog brata. Stariji je već navikao da me vidi na TV-u i svjestan je mog poziva, a prije nekoliko dana bila sam na TV-u i glava mi je bila u kadru preko cijelog ekrana i mlađi je počeo da vrišti i da skače jer me je prepoznao. Bila sam u čudu da je već reagirao.