OD GRANDA UZELI 30 MILIONA EURA PA ULAŽU: Saša kupio fabriku harmonika, Brena zida stanove

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona eura po prodaje „Granda“, a sada taj novac ulažu u privatni biznis. FoIk pjevačica zida zgradu u ekskluzivnom kompleksu Portonovi u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji.

-On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rješio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidjela i rješio je da je kupi.Nedavno je završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svijetu. U posao je uključio i harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i vjeruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu-ispričao je izvor.

-Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome– rekao je pjevač Marko Gačić.
Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla.

-Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju, koji će voditi njen sin Filip Živojinović. Brena je sa Bobom nedavno posjetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rješili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namijenjenu svjetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 eura. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mjesto za jahtu– priča izvor.

Preuzeto sa expresstabloid.ba