Saša Popović pomirio dvije pjevačice koje nisu u dobrim odnosima već godinu dana

Saša Popović je, na oduševljenje mnogih, uspio da pomiri dvije posvađane kolegice.
Naime, riječ je o Ani Bekuti i Viki Miljković koje nisu u dobrim odnosima već godinu dana, iako se često sreću na snimanjima “Zvezda Granda”, premda se i tada rijetko obraćaju jedna drugoj.

Podsjetimo, njih dvije su se sukobile kada je Bekuta poručila Miljkovićevoj “da joj je muka od nje toliko da joj dođe da se ispovraća”, na šta joj je Viki uzvratila da bi “bilo dobro da se to desi jer bi smršala”. Ana se tada strašno uvrijedila, iako je njena mlađa kolegica pokušala da se izvuče tako što joj je odgovorila da ona samo “brine za njeno zdravlje”.

– Viki i Ana su zajedno sjedile u emisiji “Grand Specijal”. Sve je bilo u najboljem redu, sve vrijeme su ćaskale i smješkale se. Ma kao da se nisu ni svađale. Svi ostali su se čudili, a potom su saznali da je Popović kumovao tome jer nastoji da pomiri sve svoje saradnike budući da smatra da je bilo dosta svađa i uvreda – otkrio je izvor za Scandal.

– Baš su bile raspoložene. Čak ih je Sale stavio u isti tim, pa su se kao lavice borile da njihov tim bude bolji. To su one igrice koje Saša osmišlja, pa se pjevači takmiče. Definitivno su spustile loptu i objema im je lakše otkad su u sjajnim odnosima jer je svakako bolje kada među kolegama vlada harmonija. Sada je laknulo i ostalim članovima žirija jer su se nedavno pomirile i Ana i Snežana Đurišić – zaključio je izvor za spomenuti nedjeljnik.