Željezničar za 8. mart poklanja ženama besplatan ulaz na utakmicu protiv Tuzla Cityja

FK Željezničar svoju prvu domaću utakmicu u 2020. godini igra u nedjelju protiv Tuzle City, a s obzirom da je susret na programu 8. marta, na Međunarodni dan žena, pripadnice ljepšeg spola će na stadion moći ući besplatno.

Bit će to prva utakmica na Stadionu Grbavica sa natkrivenom istočnom tribinu, te prva utakmica na Grbavici nakon tri mjeseca. Povodom Međunarodnog dana žena svim pripadnicama ljepšeg spola bit će omogućen besplatan ulazak na stadion, osim na zapadnu tribinu.

Željezničar je u igri za oba trofeja, trenutno je drugi na tabeli sa tri boda zaostatka i u polufinalu Kupa BiH.

U protekloj pauzi FK Željezničar je uspješno okončao još jedan infrastrukturni projekt. Postavljen je krov na istočnoj tribini te je tako Grbavica postala stadion s najvećim brojem natkrivenih mjesta.

“Poseban poziv našim navijačima nije potreban, Plavi su u igri na oba fronta, naš Željo igra prvu domaću utakmicu nakon tri mjeseca te je Dolina ćupova dobila još jednu natkrivenu tribinu. Susret se igra u nedjelju sa početkom od 18:00 sati. Cijene ulaznica su uobičajene, a prodaja počinje na dan utakmice od 10:00 sati. Ulaz za pripadnice ljepšeg spola je besplatan na sve tribine, izuzev zapadne”, saopćeno je s Grbavice.

Preuzeto sa klix.ba