Estrada

U AFERU MITO UKLJUČENA OSOBA IZ MUZIČKIH VODA: Ko je od kolega pokušao da smjesti Snežani?

Čitava javnost danima bruji o skandalu koji je izbio u “Zvezdama Granda”, kada su takmičar iz Podgorice Dušan Vukadinović i njegova majka optužili Snežanu Đurišić da im je, kako tvrde, tražila novac kako bi Dušan prošao u sljedeći krug takmičenja.Sva ova dešavanja bacile su sjenku sumnje na njenu besprijekornu karijeru, a kako je i sama istakla tokom gostovanja u emisiji Puls Srbije, smatra da je u skandal uključena i treća strana.

Njene tvrdnje je potvrdio i astrolog, Ljiljana Smiljanić.

-Ona je karakterno jaka žena, čvrstih stavova. Žena vojnik, koja drži do ugleda u društvu. Kada se pogleda zvjezdana konstalacija, postaje jasno da je period iza nje karmički poprilicno buran. Zakon sjetve i žetve nije nikome lak – tvrdi Ljiljana, koja ističe da će sve ovo jako uticati na pjevačicu:

-Koliko god ona izgledala mirno i pitomo umije da iznenadi svojim protivljenjem, možda i pobunom, ali nikada svoje ime ne bi dovela na stub srama. Na veliku žalost, zvijezde su najavljivale ovakav skandal koji će na nju ostaviti trag. Jasno je prikazan njen stres, zapravo šok i nevjerica. Ovo je njena karmička lekcija jer je Snežana osoba koja se trudi da u ljudima vidi lijepo, pa nije prvi put da ljudi zloupotrebe njene dobre namjere pogrešno tumače čak i da im jako smeta njen autoritet jer ona jeste prije svega borac za pravdu – govori astrolog, pa ističe da će pjevačica sada uložiti sve napore da dokaže nevinost:

-Snežana će se iz sve snage truditi da dokaže da nema nikakvog udjela u priči u koju je umiješana još jedna strana. Po ovome što se vidi to je neko iz muzičkih voda, ko je poprilično ljubomoran na nju i kolege. Ono što moram napomenuti je, da je Snežana poprilično i zahtjevna. Daje uvijek maksimum, ali i traži maksimum. Ne zadovoljava se ničim osrednjim, stoga njeni “štićenici” zaista moraju da ispoštuju traženo, inače umije da bude poprilično stroga. Naredni period joj donosi potrebu za povlačenjem da bi u miru i tišini osmotrila situaciju i otkrila ko se krije iza svega – završava astrolog.

Preuzeto sa express.ba