Estrada

AFERA MITO SE NASTAVLJA: Da li je moguće da će Snežana oprostiti optužbe?

Nakon što je ispao iz takmičenja Dušan Vukadinović optužio je mentoricu Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila mito kako bi on prošao u naredni krug popularnog takmičenja.

– O tom haosu ne želim pričati, ne želim da prejudiciram pravosuđe. Ništa nisam razmišljala o tome, odmah sam znala šta ću da uradim – rekla je Snežana.

Neki mediji prenijeli su da je Snežana Đurišić razmišljala da oprosti takmičaru, što je pjevačica u emisiji “Show se nastavlja” oštro demantovala.

– Nisam to nikada nigdje rekla. Ja sam samo kazala da faktički ne znam šta i koga da tužim. Na čast i dostojanstvo se ne smije udarati, sve drugo za posao može kako god, moje pjevanje može neko da ne voli, ali na obraz se ne udara – kaže Snežana koja je priznala da su tokom karijere udarali na njenu porodicu.

– Na porodicu jesu. Mislim da za to nema potrebe, savršeno se dobro zna ko je ko i ko šta radi. Porodica ne spada u javni svijet, tu ne smije da se dira. Bila sam razočarana kada su to mediji radili – iskreno je rekla Snežana.

Istakla je da je posao u “Zvezdama Granda” prihvatila iz ljubavi prema muzici.

– “Zvezde Granda” su moje prvo radno mjesto i to je nešto što ja volim i što je usko vezano za moju profesiju. Od srca radim i kada znam da ću nekome pomoći i ukazati na to kako treba i šta treba da otpjeva, da će to da mu posluži u dobre svrhe, ja se jako dobro osjećam. Nije gušt znanje znati, već znanje dati. Sretna sam što imam prilike da pomognem mladim ljudima – rekla je Snežana Đurišić.

Preuzeto sa express.ba