KARLEUŠA PUCA OD MUKE: Saša Popović otkrio koja je najgledanija emisija u historiji “Zvezda Granda”

Šou „Zvezde Granda“ godinama obara sve rekorde gledanosti, a najveću zaslugu za to ima „mozak operacije“ Saša Popović koji je od skromnog muzičkog takmičenja u sklopu „Grand šoua“ napravio najgledaniji regionalni TV format ikada.

Gledaoci s godinama sve više ukazuju povjerenje sada već čuvenoj ekipi koja svake subote pravi šou, mami osmijehe i suze, ali i izaziva različite polemike i rasprave, a da li znate koja epizoda „Zvezda Granda“ je najgledanija u historiji ovog takmičenja?

Upravo na ovo pitanje odgovorio je Popović koji je iskreno govorio o takmičenju i dotakao se svih javnih ličnosti koje su prošle kroz šou.

Kreativni direktor Granda rekao je da se žiri s godinama mijenjao, a zatim je prokomentarisao odlazak pojedinih članova i otkrio da li on kao direktor to teško podnosi.

-Svi to teško podnesemo, to moram da kažem, jer naviknemo mi na te članove žirija, pogotovo kad smo godinu, dvije dana zajedno, mi se onda uhodamo, tačno znamo ko šta misli, kako će ko da reaguje. Nekako sam imao nevjerovatnu sreću da su nam iz godine u godinu dolazili fantastični pjevači koji su u žiirju. U žiriju je bila Zorica Brunclik, pokojni Šaban Šaulić, Aca Lukas, Jelena Karleuša, došla je Marija, došla je Ceca, pa i Đole. On se sjajno uklopio – ispričao je Saša Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj je gostovao sa Marijom Šerifović.

– Moram da kažem da smo za njega bukvalno glasali. Đole se pokazao kao jedan od najboljih skrivenih članova,ta emisija je bila ludilo, najgledanija u tom krugu, pa smo poslije glasali da li da dođe Đole, svi smo bili apsolutno za da. Đole je ozbiljan mentor, ozbiljna budala, način na koji radi sa tom djecom je za svaku pohvalu – dodala je Marija.

Kako sve zvanične podatke i statistiku drži u malom prstu Popović je otkrio i koja je najgledanija emisija „Zvezda Granda“ do sad.

–U historiji je najgledanija ona kad su u žiriju bili Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Velja Ilić. Mislim da je Brena bila kao četvrti član. To je sezona Rade Manojlović, Milana Stankovića, Dušana Svilara, Bucke, Dinče, Nemanje Stevanovića. To je bila najgledanija emisija jer je žiri bio takav, neočekivan. Recimo, bila je Ceca 2008. godine u jednoj emisiji, bila je Severina, zatim Toma Nikolić, Čanak, ma preko 200 članova žirija je bilo. Ali sve njih kada sam sublimirao i razmišljao o jednom stalnom žiriju, to je evo ovaj žiri -rekao je Saša i otkrio da je nakon odlaska Jelene Karleuše iz šoua imao pravu dilemu.

-Kad je Karleuša napustila takmičenje, kad sam razmišlali koga ćemo, ja sam vratio film svih onih koji su bili u žiriju od 2007. godine, kada sam prvi put i napravio žiri, jer do tad u takmičenju nije postojao žiri. Kad sam sve to sagledao, vidio kako se ko ponašao, evo to je sad ovaj žiri – istakao je Popović.

Preuzeto sa express.ba