Estrada

BOJAN TOMOVIĆ UDARIO NA KARLEUŠU: Jelena, Lepa Brena i Popović su ista gov*na

Crnogorski folk pjevač Bojan Tomović ponovno privlači pažnju medija.

Ovaj put je udario na Karleušu i vijest o navodnom duetu sa Kanje Vestom.

– Debeljuca, kakva licemjerka, užas. Cijeli život proziva druge, vrijeđa, a ona čak i kad prdne falšira.

Inače, malo poznato je da je Tomović srcem branio Jelenu nakon napada Ivana Ivanovića, te se te godine oglasio riječima podrške.

– Neukusno je javno omalovažavati ženu i majku dvoje djece, kao i čovjeka koji ima više od 80 godina . Ivanović treba da se stidi što mjesecima u skoro svakoj svojoj emisiji proziva Jelenu Karleušu i Jovana Krkobabića – napisao je Bojan na svom profilu svojevremeno.

On je za naš portal Express objasnio zbog čega je promijenio mišljenje o pop divi.

-Više nemam nikakvo mišljenje o dotičoj , ispada da je zaslužila sve prozivke od Ivana Ivanovića, koji mi je također odvratan. On ne vrijeđa ljude sa psihičkim problemima, ne stigmatizuje ih kao ona. Uostalom, koji je ona kuac da se ona pita ko može na TV, a ko ne može. Prva je ona za psihijatra, jer je cijeli život opsjednuta Cecom Ražnatović koja je za nju pjevačina. Ona pljuje po skoro cijeloj estradi. Godinama je pljuvala Brenu i Popovića, pa se na kraju slizala sa njima jer su ista gona. I realno, ona je poznata samo po skandalima i isfotosopiranim golišavim slikama da bi sakrila godine i koliko je debela. O njenom pjevanju nema potrebe da pričam, za nju se od početka njene karijere zna da nema pojma da pjeva i zato već skoro 30 godina proziva ljude ne bi li bila aktuelna po medijima.

-Meni je njena Divna dosta pomogla na početku karijere 2004. godina i bila je divna žena, ali kćerka joj je izgubljen slučaj.

Pitali smo ga smatra li da će njegov negativni istup protiv Karleuše izazvati novi estradni rat.

-Ma zaboli mene za Karleušu i njene reakcije. Žena je kompletna budala ali ne može ona da ponižava ljude sa psihičkim problemima, a onda da sa čovjekom koji je javno priznao da je psihički bolesnik najavljuje duet. Kanje Vest je kao i ja bipolaran, ali mi nismo birali bolest i niko nema prava da nas diskriminiše kako to radi samoprozvana diva. Nije Kanje baš toliko lud da snimi duet sa tom budalom, to bi bilo dno dna jer ona zaista ne zna da pjeva. Ponavljam, majka joj je bila divna žena i zaista joj je ime pristajalo, ali kćerka joj je teška budala. I ovako teška, a i po kilogramima. Izigrava se*s bombu, a ima 100 kila, još našla ona da diskriminiše nekoga.

Preuzeto sa express.ba