Vijesti iz BiH

Dodik: Zar moraju i Rusi kazati da lažete, nije politika za djecu

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik upitao je SDS i PDP dokle će “lažima i klevetama brukati Republiku Srpsku i zar mora i Ambasada Ruske Federacije da kaže da lažu”.

“Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Kada čujem šta kažete i pokušam da razumijem, jedino shvatam da ste patološki lažovi i da patološki mrzite. Tu vam se ne može pomoći. To što vi radite izašlo je odavno iz okvira političke borbe i istine i preraslo u potpunu neistinu i destrukciju. Valjate se u blatu koje smrdi zbog stalnog vašeg tapkanja u vlastitoj nemoći, ali Republikom Srpskom ne možete upravljati”, napisao je Dodik na Twitter profilu.

Dodik je poručio da će ovaj bh. entitet ostati blistav, “na radost srpskog naroda, koji ih je prozreo i koji ih prezire”.

“Sve vam smeta osim mržnje prema SNSD-u i Miloradu Dodiku. Ovo je vrijeme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvjesnosti. Ljudi u Republici Srpskoj treba da znaju ko laže i mrzi, ko je podanik britanske podmukle politike, vječito loše za Srbe”, istakao je Dodik.

On je naglasio da RS treba sigurna ruka da je vodi u nesigurnim vremenima.

“Vi tu ruku nemate, jer mrzite vlastiti srpski narod, zato što vas taj narod neće takve, posvađane međusobno, a pogotovo neće izdajnike britanskog kova. Živi i zdravi bili, kanite se politike, gubite vrijeme. Nije to za djecu, a narod neće izdajnike”, poručio je Dodik.

Preuzeto sa ba.n1info.com