Estrada

DUŠKO TOŠIĆ VARAO KARLEUŠU SA ŽENOM POZNATOG PJEVAČA? Pjevač prekinuo tišinu

Peđa Jovanović prethodnu godinu završio je više nego uspješno sa čak tri velika koncerta.

Njegova karijera ide uzlaznom putanjom, a privatni život mnoge intrigira.

Gostujući u specijalnoj emisiji „Ispovijest Peđe Jovanovića” pjevač koji se prije izvjesnog vremena razveo od supruge Ane Jovanović, koju su mediji svojevremeno povezivali sa Duškom Tošićem, otvorio je dušu i ispričao kako je došlo do kraha ljubavi za koju je vjerovao da je za cijeli život.

-O privatnom životu ne volim mnogo da pričam, ali što se tiče emotivnog plana mogu reći da sam sretan – kaže Peđa Jovanović i otkriva da li je sa bivšom suprugom ostao u kontaktu:

– Svakodnevno se čujem sa Anom. Ona je jedna sjajna osoba. U cijeloj priči za naš razlaz sam ja kriv. U periodu kad sam totalno bio izgubio kompas pretjerivao sam u piću i ona to više nije mogla da trpi i ne treba da trpi. Niko to ne treba da trpi. Tako da je razlog što smo se mi razišli bio taj što sam ja bio neizdrživ – tvrdi pjevač.

O navodnoj aferi Ane Jovanović i fudbalera Duška Tošića naširoko se pričalo i pisalo, a Peđa tvrdi da drugi muškarac nije bio umiješan u njegov odnos sa bivšom suprugom.

– Mi smo se razišli, ona žena ima pravo da živi svoj život. Ja sam njoj i dan danas podrška u svemu. Što se te teme tiče, ja ni sada ne želim da komentarišem, mogu samo da kažem da je sve u najboljem redu.

Nakon kraha ljubavi, Peđa Jovanović shvatio je da je krajnje vrijeme da svoj život promijeni i da iskoristi novu šansu koja mu se ukazala, a koja se tiče njegove karijere.

-Bog mi je dao šansu da sad nešto napravim i tu nema mjesta neozbiljnosti. Želim da budem profesionalniji u poslu, da budem bolji roditelj i da živim svoj život kako treba – zaključio je on.

Preuzeto sa express.ba