DUŠKO TOŠIĆ VARAO KARLEUŠU SA ŽENOM POZNATOG PJEVAČA? Pjevač prekinuo tišinu

Peđa Jovanović prethodnu godinu završio je više nego uspješno sa čak tri velika koncerta.

Njegova karijera ide uzlaznom putanjom, a privatni život mnoge intrigira.

Gostujući u specijalnoj emisiji „Ispovijest Peđe Jovanovića” pjevač koji se prije izvjesnog vremena razveo od supruge Ane Jovanović, koju su mediji svojevremeno povezivali sa Duškom Tošićem, otvorio je dušu i ispričao kako je došlo do kraha ljubavi za koju je vjerovao da je za cijeli život.

-O privatnom životu ne volim mnogo da pričam, ali što se tiče emotivnog plana mogu reći da sam sretan – kaže Peđa Jovanović i otkriva da li je sa bivšom suprugom ostao u kontaktu:

– Svakodnevno se čujem sa Anom. Ona je jedna sjajna osoba. U cijeloj priči za naš razlaz sam ja kriv. U periodu kad sam totalno bio izgubio kompas pretjerivao sam u piću i ona to više nije mogla da trpi i ne treba da trpi. Niko to ne treba da trpi. Tako da je razlog što smo se mi razišli bio taj što sam ja bio neizdrživ – tvrdi pjevač.

O navodnoj aferi Ane Jovanović i fudbalera Duška Tošića naširoko se pričalo i pisalo, a Peđa tvrdi da drugi muškarac nije bio umiješan u njegov odnos sa bivšom suprugom.

– Mi smo se razišli, ona žena ima pravo da živi svoj život. Ja sam njoj i dan danas podrška u svemu. Što se te teme tiče, ja ni sada ne želim da komentarišem, mogu samo da kažem da je sve u najboljem redu.

Nakon kraha ljubavi, Peđa Jovanović shvatio je da je krajnje vrijeme da svoj život promijeni i da iskoristi novu šansu koja mu se ukazala, a koja se tiče njegove karijere.

-Bog mi je dao šansu da sad nešto napravim i tu nema mjesta neozbiljnosti. Želim da budem profesionalniji u poslu, da budem bolji roditelj i da živim svoj život kako treba – zaključio je on.

Preuzeto sa express.ba