Svijet

Majka dječaka koji je umro uz tijelo oca: “Ne mogu prestati zamišljati kako umire od gladi i pokušava dohvatiti hranu. Ne mogu to podnijeti”

Sarah Piesse, majka dvogodišnjaka koji je preminuo sklupčan uz tijelo mrtvog oca (60), britanskim medijima otkrila je nove detalje o tragediji.

Mališan Bronson Battersby umro je od gladi i žeđi nakon što je njegov otac preminuo od srčanog udara. Majka Sarah Piesse uvjerena je da bi dvogodišnjak još bio živ da su socijalne službe odradile svoj posao.

Bronson je bio premalen da dosegne vrata hladnjaka ili policu na kojoj su bile grickalice. Naime, otac ih je baš prije tragedije preselio na gornju policu kako ih dječak ne bi mogao sam uzimati kad god poželi.

“Ne mogu prestati zamišljati kako umire od gladi i pokušava dohvatiti hranu. Ne mogu podnijeti to”, kazala je Sarah, piše The Sun.

Zbog njegove smrti pokrenuta je istraga socijalnih službi, ali preispituje se i je li policija učinila sve što je mogla.

Dječak i otac zadnji put su viđeni živi 14 dana prije nego su pronađena njihova tijela. Socijalni radnici obišli su iznajmljenu nekretninu 2. siječnja i dva dana kasnije, ali nisu dobili odgovor. Kontaktirali su policiju, ali, šokantno, prošlo je još pet dana te su Bronsonovo i Kennethovo tijelo pronađeni tek 9. siječnja.

Preuzeto sa n1info.ba