Sport

Ronaldo jednim potezom oduševio javnost

Novi klub Cristiana Ronalda Al Nassr pobijedio je Al Taee golovima Andersona Talisce, a kako Portugalac nije mogao igrati utakmicu zbog stare suspenzije iz Manchester Uniteda, odnosno još ni ne može biti registriran zbog previše stranaca u momčadi, početak susreta je odgledao iz VIP lože.

Ronaldo je pogledao samo početak, jer nije ostao cijelu utakmicu. Pojavio se u punoj opremi, pozdravio navijače i pogledao uvodnih 45 minuta, ali na poluvremenu je otišao u svlačionicu. Više se nije ni vraćao u ložu, nego je ostao gledati utakmicu na TV-u u svlačionici, a kad je već tamo, odlučio je odraditi trening na biciklu.

Zato će vjerojatno i otići u historiju kao jedan od najvećih fudbalera ikada jer svaki slobodan trenutak koristi kako bi svoje tijelo još bolje pripremio za buduće izazove te iako je riječ o manje kvalitetnoj ligi, Ronaldo joj je pristupio kao da još igra na top razini.

Zbog suspenzije FIFA-e od dvije utakmice neće igrati ni protiv Al-Shababa sljedeći vikend, a debitirat bi trebao 22. januara protiv Ettifaqa.

Preuzeto sa ba.n1info.com