Estrada

SANJA KUŽET OBJAVILA NAJLJEPŠE VIJESTI: Oglasila se poslije 6 nedjelja ilegale, više ne krije sreću

Kada se ugase kamre, voditeljica „Zvezda Granda“, Sanja Kužet uživa u porodičnom životu sa suprugom i sinovima, i posvećena je svom bizinisu koji je pokrenula prije nešto manje od godinu dana.

Iako svoju privatnost voli da zadrži za sebe, svjesna je javnog posla kojim se bavi zbog čega je poprilično aktivna na Instagramu gdje gotovo svakodnevno kači svoje fotografije i snimke, a kako je u posljednje vrijeme zatajila sa objavama, svi su se pitali šta lepa voditeljica skriva od očiju javnosti.

Sanja je odlučila da prekine sumnje svojih pratilaca i otkrije da je bila odsutna prelijepim povodom.

– Ovo je naša Nia. U proteklih 6 nedjelja unijela je u naš dom još više radosti i najljepšu moguću energiju. Djeca su bila u nevjerici da će se pas ikada pojaviti na našem pragu, ali suprug i ja smo im priredili iznenađenje koje će pamtiti zauvijek. Ovdje se više uopšte ne radi o ljubavi nego o obožavanju Nie. Procvjetali smo svi prije proljeća. Eto razloga zbog čega me nije bilo na Instagramu, imala sam pune ruke posla- čitaj ljubavi– napisala je Sanja uz seriju fotografija novog člana porodice koje je oduševljeno podijelila.

Preuzeto sa express.ba